Rolstoelauto

Voor rolstoelgebruikers is het lastig om grote afstanden af te leggen zonder speciaal vervoer. Daarvoor is er de rolstoelauto! Dankzij deze aangepaste auto kunnen ook rolstoelgebruikers winkelen, op bezoek bij familie of vrienden of naar een feestelijke bijeenkomst. Auto Aanpassingen Noord Nederland heeft voor rolstoelgebruikers diverse modellen rolstoelauto’s op voorraad.

Een rolstoelauto van Auto Aanpassingen Noord Nederland is een auto die is aangepast voor het vervoer van één rolstoelgebruiker. Daarnaast is het mogelijk om nog een aantal andere personen te vervoeren in deze auto. Dit aantal kan oplopen tot 6 personen, inclusief de rolstoelgebruiker en de chauffeur.

Bij Auto Aanpassingen Noord Nederland bevat een rolstoelauto standaard een inrijplaat en een knielsysteem en ook een bodemverlaging en bekleding en afwerking ontbreken natuurlijk niet. De auto is niet compleet zonder rolstoelvastzet systeem en als extra service kan de auto worden uitgevoerd met onder meer een aangepaste brandstoftank.

Voor een overzicht van onze rolstoelauto’s kijkt u op deze pagina en voor meer informatie over het op maat samenstellen van een rolstoelauto kunt u contact met ons opnemen.