Rolstoel auto’s

Het vervoer van een rolstoel of een persoon in een rolstoel is vaak lastig in een gewone auto. Daarvoor kunt u bij Auto Aanpassingen Noord Nederland terecht voor een ruim assortiment aan rolstoel auto’s. Deze rolstoel auto’s zijn auto’s die speciaal geschikt zijn voor het vervoer van een rolstoelgebruiker. Met diverse modellen rolstoel auto’s op voorraad heb u bij ons een ruime keus, maar het is ook mogelijk om uw eigen auto, mits deze daarvoor geschikt is, aan te laten passen als rolstoel auto.

De rolstoel auto’s van Auto Aanpassingen Noord Nederland zijn auto’s die zijn aangepast voor het vervoer van één rolstoelgebruiker. Er kunnen ook nog andere personen vervoerd worden en het totale aantal mensen, de rolstoelgebruiker en chauffeur meegerekend, kan oplopen tot maximaal vijf.

Onze rolstoel auto’s kunnen standaard worden geleverd met onder meer een bodemverlaging, knielsysteem en een inrijplaat en natuurlijk ook met een rolstoelvastzet systeem. Daarnaast kunnen de rolstoel auto’s als extra service worden uitgevoerd met onder meer een nieuwe uitlaat.

Voor een overzicht van onze rolstoel auto’s kijkt u op deze pagina en voor meer informatie over het op maat samenstellen van rolstoel auto’s kunt u contact met ons opnemen.