ASS Autostoelen

Stoelen op maat gemaakt voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, campers, kantoor etc.

De hele dag comfortabel achter het stuur en ontspannen uw routes rijden zonder lichamelijke klachten?
Met de ASS stoelen is dit mogelijk.
Wij bieden op maat gemaakt of zelf-instelbare stoelen uit de Ergo Line serie van ASS om uw zithouding perfect te ondersteunen.
In de unieke ASS test- en meetstoel worden op efficiënte manier uw lichaamsmaten vastgesteld, die later in uw stoel worden verwerkt.

Ergo line 203
De 203-serie is geschikt voor kleine tot middelgrote personen en leverbaar in vier verschillende uitvoeringen. De 200-modellen hebben gemeen dat ze een veilige ruimtebesparende constructie (TÜV-goedkeuring) combineren met een aantal optionele verstellingen.

Ergo line 203s
Dit model heeft als extra kenmerk de verder naar voren staande rugwangen voor nog meer zijdelingse steun.

Ergo line 203i
Dit model is uitgevoerd met een extra hoog doorlopende rugleuning en een geïntegreerde hoofdsteun, speciaal ontworpen voor vrachtwagens en campers.
Ergo line 403
De 403 S-serie is bestemd voor automobilisten met een middelgroot tot groot postuur. Kenmerkend voor deze serie is vooral de extra schouderondersteuning en de grotere zijwangen bij de taille die het bovenlichaam in de stoel opsluiten, zodat zijwaartse belasting optimaal wordt opgevangen. Deze stoel is vooral populair bij weggebruikers die vaak lange afstanden rijden of de meer sportieve rijders.

Ergo line 403 S/L
Met traploos verstelbare hoge rugleuning, nastelbare zithoogte en volledig verstelbare hoofsdteun.

Ergo line 603
De 603-serie is met name geschikt voor middelgrote tot grote personen en is leverbaar in twee uitvoeringen. Door de moderne en compacte vormgeving blijft de ruimte voor de achterpassagiers behouden en is gemakkelijk in- en uitstappen gewaarborgd. Het open, torsie-vrije karkas geeft een maximum aan veiligheid (TÜV-goedkeuring) en zorgt voor optimale ventilatie. Als optie kan een uniek systeem voor hoogteverstelling van het zitvlak ingebouwd worden, waarbij de lengte van het zitvlak zich automatisch aanpast aan de ingestelde hoogte. Tevens is een taille- en schouderverstelling als optie leverbaar.

Ergo line 603
Standaard uitgevoerd met traploos verstelbare rugleuning, nastelbare zithoogte en volledig verstelbaar hoofdsteun. Leverbaar met lange (L) en extra lange (EL) rugleuning.

Ergo line 603 S
Dit S-model is gelijk aan de 603, echter met extra schouderondersteuning voor meer stabiliteit. ragen

Ergo line 803 S
Aanvullend op de 603-serie is de 803 S ontwikkeld, speciaal voor extra lange personen. De 803 S is gelijk aan de 603 S EL, echter met een 2,5 of 5 cm verlengd rugkarkas. Optioneel leverbaar is het extra lang wigvormig zitkussen voor personen met extra lange benen. Hiermee is een goede ondersteuning en optimaal zitcomfort gewaarborgd.

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de showroom om een passing te doen.

Contact